In English Svenska
Musik vid Mälaren
Hem   Sitemap   Kontakt  
   
 
 
Musik vid Mälaren 2008
Program
2008 års upplaga av Musik vid Mälaren kan uppvisa ett minst lika imponerande program som tidigare. Det är som vanligt ett lättillgängligt program som gör besökaren glad. Vi har ett celebert besök från Donizettis födelsestad Bergamo och lördagens Beethovenfest gästas av ingen mindre än Linda Lampenius.  Läs mer.

 
Linda Lampenius Artister
Patrik Jablonski får fint sällskap i Beehovens pianotrio lördagen den 16 augusti. Efter hårdrockvarianten med Ia Eklundh och Jonas Hellborg den 14 juni under Mälarveckorna i Västerås får vi höra Beethoven som vi är vana vid. Nu medingen mindre än  Linda Lampenius och stjärnskottet Gemma Rosefield från London. Läs mer.


 
Klassisk Jam Session Mingel
En festival med klassisk musik handlar om underhållning. Men det är också ett utmärkt tillfälle till social samvaro mellan människor som älskar att lyssna och utöva klassisk musik. Därför är festen inte slut när den sista applåden smattrat i konserthuset. Läs mer

 
Eskilstuna Teater Spelplatser
Huvudarena för festivalen är som tidigare Västerås Konserthus med Klassisk Jam Session på Elite Stadshotellet och Avslutningskonsert i Västerås Domkyrka. Läs mer

 
Seminarier
Samarbetet med Mälardalens högskola fortsätter även i år. Deras Sommarakademi förläggs i anslutning till festivalen och i form av en MasterClass med stor avslutningskonsert i Västerås Domkyrka. 
Läs mer

 
 
     
   
 
Sponsorer 2008
 
   
  © 2014 Musik vid Mälaren
Powered by: web2go