In English Svenska
Musik vid Mälaren
Hem   Sitemap   Kontakt  
   
  Nyheter
 
2010-08-20
Boban Markovic's orkester till VästeråsMusik vid Mälaren har gjort en omplanering så att Boban Markovic's orkester kommer till Västerås och blir en sprudlande inledning på femte upplagan av Musik vid Mälaren. Konserthuset 20.00.
 
2009-07-30
Unga pianisttalanger till Musik vid Mälaren. Vi kan nu glädja årets publik med ett extra program före avslutningskonserten på söndag. Det är möjligt tack vare Konserthusets vänner och vårt samarbete med Lilla Akademin i Stockholm. Konserten är avgiftsfri och inträffar 15.00 söndagen den 23 augusti. Missa inte detta tillfälle att njuta av verkliga talanger i 8-15 årsåldern.
 
   
 
  Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Namn
E-post
 
 
 
 
Vi kommer igen 16-19 augusti 2007
Först ett stort tack till alla som trodde på Musik vid Mälaren och gjorde det möjligt att sjösätta en stor internationell musikfestival i Västerås 2006.
Det mottagande vi fått från både sponsorer, bidragsgivare, publik och inte minst artister och övriga medarbetare gör att vi kommer igen. 
Andra upplagan av Musik vid Mälaren inträffar en vecka senare den 16 -19 augusti 2007. Och det blir som vanligt orkesterkonserter, operagalaafton, klassisk jamsession, seminarier, barnopera, kammarkonserter.

Artister:
Baltiska Symfoniorkestern från Gdansk med den unge succédirigenten Michal Nesterowicz blir vår "husorkester". Flera av årets artister vill och kommer tillbaka, men vi har också nya överraskningar.

Preliminärt ur programmet:
Förutom flera operapärlor ska vi självklart fira jubilaren Grieg med Jablonskis i ny skepnad. "Djurens Karneval" av Sain-Saens blir säkert också mer spännande och spektakulär än vanligt och vad sägs om Poulenc´s orgelkonsert med professor Roman Perucki och full symfoniorkester. Därtill kommer kammarkonserter med pianotrio och brassensemble, en ny barnopera och självklart årets succé med klassisk jam session.


 
 
   
  © 2014 Musik vid Mälaren
Powered by: web2go