In English Svenska
Musik vid Mälaren
Hem   Sitemap   Kontakt  
   
 
 
Patrik & Gunnar vid Chopinmomentet i Lazienki Park, Warszawa Efter två genomförda festivaler kan Musik vid Mälaren åter igen bjuda på internationella artister och en internationell symfoniorkester - nu från Italien, huvudsakligen med La Scala musiker.
Med pianot som yrke i nära två decennier har Patrik Jablonski haft förmånen att resa väldigt mycket och samarbetat med en mångfald dirigenter/musiker och inte minst agenter. Det har gett en ordentlig insyn i musikvärlden inte bara som artist utan också som åhörare. Till detta ska läggas den erfarenhet kompanjonen Gunnar Dalborg har av festivaler och events. Här finns en genuin samsyn att klassisk musik är till för att roa, underhålla och skapa upplevelser.

 
Linda Lampenius Linda Lampenius
Den 14 juni gjorde Patrik Jablonski Beethovens trippelkonsert med Västerås Sinfonietta tillsammans med hårdrockarna Ia Eklundh och Jonas Hellborg. Med Linda Lampenius gör vi den "på riktigt" med samma orkester, med Patrik igen och den unga cellisten Gemma Rosefield från London. Dom som var där kan jämföra. Läs mer.

 
Kevin Kenners Kevin Kenner
Den amerikanske pianisten Kevin Kenner kommer till Musik vid Mälaren och gör Beethovens Kejsarkonsert. Kevin är mest känd för sina fina Chopin-tolkningar, men är pianist med ett brett register och är både Chopin- och Tchaikovsky vinnare. På dirigentpulten står en lika känd världspianist den här kvällen - Peter Jablonski. Läs mer.

 
Julia Vanushina 12 år Julia Vanushina
En minnesrik händelse förra året var Julia Vanushina. Och det har varit ett starkt önskemål från publliken att hon ska komma tillbaka. Så blir fallet och det sker med ett imponerande recitalprogram i Stora Slaen i Västerås konerthus.  + Läs mer

 
 
     
   
 
 
   
  © 2014 Musik vid Mälaren
Powered by: web2go