In English Svenska
Musik vid Mälaren
Hem   Sitemap   Kontakt  
   
 
 
Västerås Konserthus Festivalbuffé
Under Musik vid Mälaren är kvällen ofta inte slut efter sista applåden. Då fortsätter musikfesten. Med mat och dryck blir det ännu trevligare. I år blir det åtminstone en kväll och då i direkt anlsutning till torsdagens festivalkonsert i Västerås konserthus. Då dukar vi en härlig festivalbuffé i Konserthusets luftiga foajé. Vi umgås med musiker och artister och lyssnar till mer musik. Klicka på bilden så kommer du till bokning av biljetter.

 
Klassisk Jam Session
Klassisk Jam Session är vår tappning av den forna Schubertianan. Vi introducerade denna "klassiska efterfest" festivalen 2006.
Klassisk Jam Session anordnas i år efter torsdagens festivalkonsert i Västerås konserthusfoajé.  Här dukas det upp en festivalbuffé kvällen till ära. Drycken är kyld och kyparna finns på plats. Tillsammans skapa vi ett Café Momus som Puccini skrev om i " La Bohème".  Här finns möjlighet för musiker av alla de slag att visa sig på styva linan och inte sällan överaskar även kvällens artister. Det blir en s.k. "Schubertiana" i vår egen tappning!

 
 
     
   
 
 
   
  © 2014 Musik vid Mälaren
Powered by: web2go