In English Svenska
Musik vid Mälaren
Hem   Sitemap   Kontakt  
   
  Nyheter
 
2010-08-20
Boban Markovic's orkester till VästeråsMusik vid Mälaren har gjort en omplanering så att Boban Markovic's orkester kommer till Västerås och blir en sprudlande inledning på femte upplagan av Musik vid Mälaren. Konserthuset 20.00.
 
2009-07-30
Unga pianisttalanger till Musik vid Mälaren. Vi kan nu glädja årets publik med ett extra program före avslutningskonserten på söndag. Det är möjligt tack vare Konserthusets vänner och vårt samarbete med Lilla Akademin i Stockholm. Konserten är avgiftsfri och inträffar 15.00 söndagen den 23 augusti. Missa inte detta tillfälle att njuta av verkliga talanger i 8-15 årsåldern.
 
   
 
  Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Namn
E-post
 
 
 
 
Välkommen till Musik vid Mälaren 2010
För femte året i rad slår Dalborg & Jablonski Production upp portarna för en klassisk musikfestival i världsklass. Inför årets festival har vi inte legat på latsidan. Tvärtom – eller vad sägs om tre tenorer, Banja Luka Filharmonic Orchestra, Chopinjubileum, solister och sopraner med världen som arbetsfält? Årets festival slår på stort och mälaren har runnit över till Östersjön. För första gången i festivalens historia tar vi med oss en hel symfoniorkester på en finlandskryssning. Där lovar vi ett ordentligt gung.

 
Balkan-hålligång inte bara i Roskilde!
Musik vid Mälaren bjuder på extra överraskning tisdagen den 24 augusti kl. 2000. Direkt från välkända trumpetfestivalen i Guca i Serbien och succén nyligen på Roskildefestivalen kommer världsberömda Boban & Marko Markovic's orkester till Västerås konserthus.
Denna 13-mannaorkester har genom sin spelglädje och tekniska kompetens gått från klarhet till klarhet i hela Europa. Här existerar inga politiska gränser utan istället en fantastisk symbios med den publik som får uppleva detta. Det är bara att gratulera festivalen och alla balkanvänner till det celebra besöket.


 
Klassisk Jam Session
Klassisk Jam Session är ju Musik vid Mälarens eget koncept på en nutida Schubertiana. Efter kvällskonserterna torsdag och lördag äter vi gott, minglar och  lyssnar på mer klassisk musik av närvarande artister och musiker. Platsen är Västerås Konserthus, foajén.

 
 
     
   
 
John Hudson till Musik vid Mälaren 2010
John Hudson
Återblick 2009

Återupplev Musik vid Mälaren 2009

Nu söker vi sponsorer till 2010

Vill du vara med och sponsra Musik vid Mälaren 2010? Kontakta oss!

 
   
  © 2014 Musik vid Mälaren
Powered by: web2go