In English Svenska
Musik vid Mälaren
Hem   Sitemap   Kontakt  
   
  Nyheter
 
2010-08-20
Boban Markovic's orkester till VästeråsMusik vid Mälaren har gjort en omplanering så att Boban Markovic's orkester kommer till Västerås och blir en sprudlande inledning på femte upplagan av Musik vid Mälaren. Konserthuset 20.00.
 
2009-07-30
Unga pianisttalanger till Musik vid Mälaren. Vi kan nu glädja årets publik med ett extra program före avslutningskonserten på söndag. Det är möjligt tack vare Konserthusets vänner och vårt samarbete med Lilla Akademin i Stockholm. Konserten är avgiftsfri och inträffar 15.00 söndagen den 23 augusti. Missa inte detta tillfälle att njuta av verkliga talanger i 8-15 årsåldern.
 
   
 
  Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Namn
E-post
 
 
 
 
Seminarier kan ge högskolepoäng
Seminarieverksamheten utökas rejält till årets Musik vid Mälaren 2007. En glädjande nyhet är att det sker i samarbete med Kammarmusiken på Mälardalens Högskola. Fördelen med det är att den som är inskriven och flitigt deltar har möjlighet att lägga till ett antal högskolepoäng till sina tidigare meriter. Vi planerar f.n. sju stycken seminarier med anknytning till musik varvade med möjligheten att lyssna på repetitioner etc. Du som är intresserad bör bevaka vår hemsida samt http://www.mdh.se/ima/program/kammarmusik/

 
Professor Dyzewski måste tyvärr ställa in.
Professor Marek Dyzewski måste pga en hjärtoperation i juli ställa in sina förläsningar under The Malar International Music Festival. Han skulle ha hållit två stycken föreläsningar. "Music and Space" med den senaste forskningen om den yttre miljöns påverkan på musikupplevelsen och "Imagination and Improvisation" om hur improvisation utvecklar den musikaliska fantasin och utövandet av musik. Vi beklagar verkligen detta och kommer givetvis att göra ett nytt försök inför Musik vid Mälaren 2008.

 
 
   
  © 2014 Musik vid Mälaren
Powered by: web2go